Basisgebruik
Betekenis van de knoppen

Lezen, schrijven, identificeren, OBD-ontgrendelingspatch...

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer u een voertuig hebt geselecteerd, geeft de interface het bewerkingsvenster weer.

Er zijn verschillende knoppen aanwezig in dit venster, hier is hun betekenis:

Identificeren

De tool controleert de communicatie met de aangesloten ECU en geeft de referenties daarvan weer.

Instructies

Toegang tot de helpinterface: stapsgewijze instructies en ECU/OBD-locaties.

Wanneer de HELP-knop knippert, is het noodzakelijk om de aanvullende instructies te bekijken. Voor sommige lees-/schrijfbewerkingen kan extra manipulatie nodig zijn (bijv. de versnellingsbak in een zeer specifieke versnelling zetten of de veiligheidsgordel van de bestuurder vastmaken om het contact ingeschakeld te houden).

Schrijven

Afgestemd file of back-up: Selecteer een file op uw computer en schrijf het naar de ECU.

Origineel van de server: download de file dat overeenkomt met de aangesloten ECU van onze server en schrijf het vervolgens naar de ECU.

FRF-file: selecteer een FRF-file op uw computer en schrijf het vervolgens naar de ECU.

OBD-ontgrendelingspatch: de tool ontgrendelt de ECU in OBD. Dit bevrijdt het lezen en schrijven via de diagnose-aansluiting.

Lezen

Zonder wachtwoord: de tool gaat direct verder met het uitlezen van de ECU

Normaal lezen: de tool leest het wachtwoord en leest vervolgens de ECU

Virtueel lezen: op basis van de ID haalt de tool van een server een originele file op dat overeenkomt met de file in de ECU. (zeer snelle methode)

Alleen wachtwoord: de tool leest alleen het wachtwoord.

Logboeken exporteren

Functie om de bedrijfsgeschiedenis van de tool te exporteren, evenals een screenshot (allemaal in .ZIP-indeling). Het bestand dat via deze knop wordt geëxporteerd, moet altijd bij elk ondersteuningsverzoek worden gevoegd.