Basisgebruik
Betekenis van de LED's

Wit, blauw en oranje

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Stroom (wit)

Het geeft de status van de +12V voeding aan. Als de LED brandt, krijgt de AutoTuner stroom van een +12V-bron. Knipperend betekent dat ten minste één van de +12V-uitgangen is ingeschakeld. Wees in dat geval uiterst voorzichtig, want er bestaat kans op kortsluiting met een metalen voorwerp als de stroomdraden niet goed vastzitten.

Status (blauw)

Het knippert om aan te geven dat de interface goed werkt. Als het niet knippert, wordt aanbevolen om de interface los te koppelen en opnieuw te starten.

USB-activiteit (oranje)

Het knippert wanneer gegevens worden overgedragen via USB.