Bosch sonde

Bosch sonde voor Boot bewerkingen ATP050

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Alleen de meegeleverde ATP050 taster mag gebruikt worden met het AutoTuner gereedschap.

Deze wordt met het gereedschap verbonden via de ATC050 kabel. De kabel moet aan de ene kant worden aangesloten op de bovenkant van de sonde en aan de andere kant op de "BOOT"-connector van de AutoTuner tool. De ATP050 probe wordt uitsluitend gebruikt voor Bosch EDC17 ECU's.

De pennen van de ATP050 sonde zijn voorzien van veren. Zorg ervoor dat elke pin goed zit en dat de veren goed vastzitten voordat u de calculator uitleest.

OKE

NIET OKE

De ATP050 sonde kan op 2 verschillende manieren worden aangesloten op de printplaat van de rekenmachine.

Verbinding met een draad

Het ene uiteinde van de draad wordt aan de printplaat van de computer gesoldeerd volgens de hulp en het andere uiteinde wordt aangesloten door in het bovenste deel van de sonde te knijpen.

Verbinding met testsonde

De stijve testsonde maakt direct contact met het gedrukte circuit van de computer. Het andere uiteinde past in de connector aan de onderkant van de sonde.