Hoe een supportaanvraagticket in te dienen

Contact opnemen met support

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Ons ondersteuningsteam is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur CET. Het team spreekt Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Duits en Nederlands en werkt met een vertaler om al onze gebruikers in hun taal te bedienen.

Als u het antwoord op uw vraag niet hebt gevonden in onze helpdesk, staat het ondersteuningsteam voor u klaar. Er zijn twee manieren om een supportticket te openen:

A) U bent eerder een probleem tegengekomen en heeft de software afgesloten

1. Log in op https://autotuner-tool.com/en/login en klik op "support".

2. Om een nieuwe ondersteuningsaanvraag te openen, klikt u op de knop "Nieuwe ondersteuningsaanvraag".

Vul vervolgens zorgvuldig alle verplichte velden in. Hierdoor kan ons team uw verzoek efficiënter verwerken.

B) U bent zojuist een probleem tegengekomen in de software

1. Klik op de groene headset in de rechterbenedenhoek van de software

2. Vul het formulier in en voeg de vereiste bestanden toe

De informatie die in elk supportverzoek wordt verstrekt, helpt technici om uw probleem sneller op te lossen.

Zorg ervoor dat u duidelijk en nauwkeurig bent in de beschrijving van het ondervonden probleem en stuur altijd een export van het foutenlogfile wanneer dit beschikbaar is.

U kunt geen supportverzoek indienen als uw tool niet eerder aan uw AutoTuner-account is gekoppeld.