Software downloaden en instellen

AutoTuner-software installeren

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Minimale systeemvereisten:

• Desktop-/laptop-pc Windows met x86-processor (Intel of AMD) > 2,5 GHz

• 4 GB RAM-geheugen

• Minimale vrije ruimte op schijf: 2 GB

• Besturingssysteem: Microsoft Windows 10 (32 of 64 bits) met alle beschikbare updates geïnstalleerd

• Eén vrije 2.0 USB-poort

• Snelle internettoegang met 5 Mbps of sneller up-to-date

• Schermresolutie van 1920 x 1080 pixels

AutoTuner is niet compatibel met Mac-computers. De volgende virtuele machines worden niet ondersteund door AutoTuner:

• virtuele doos

• VMware-fusie

• VMware-werkstation

• Parallellen

• Windows virtuele pc

• Bootcamp

• Qemu

Installatie

1. Steek de USB-sleutel in de USB-poort van uw computer

2. Selecteer de AutoTuner-software en ga naar de installatie

3. Sluit de AutoTuner-tool aan op een van de USB-poorten van uw computer met behulp van de meegeleverde USB-kabel

U hoeft de USB-sleutel niet aangesloten te houden op uw computer om AutoTuner-software te gebruiken.

U kunt AutoTuner-software op meerdere computers installeren.

Stuurprogramma's zijn opgenomen in het installatiebestand. Mocht u een probleem met stuurprogramma's tegenkomen, installeer dan de AutoTuner-software opnieuw.

Uw computer moet de nieuwste Windows-updates hebben om de AutoTuner-software correct te laten werken. Anders kunnen we de goede werking van de tool en zijn functies niet garanderen.