Klantaccount & Master/Slave
Slavefiles decoderen en back-up maken
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je een Mastertool hebt en er zijn slave-tools gekoppeld aan je Master, kan het zijn dat u files moet versleutelen en ontsleutelen.

Er zijn 3 oplossingen:

1. Slavefiles beheren met het Mastertool terwijl uw tool via USB op uw computer is aangesloten

Sluit de AutoTuner Master tool aan op de USB-poort van uw computer

Start uw AutoTuner software

Klik op "Slavefiles beheren

De software controleert de map "AutoTuner Slave files" op uw computer en toont alle beschikbare files.

Selecteer de bewerking die u wilt uitvoeren: decoderen of coderen

Het is ook mogelijk om slavefiles naar het AutoTuner-venster te slepen. Ze worden dan onmiddellijk gedecodeerd.

De map "AutoTuner slave files" bevindt zich in "My documents".

2. Slavefiles beheren met het online AutoTuner-beheer zonder de Mastertool via USB op uw laptop aan te sluiten

1. Klik op "Master

2. Selecteer de bewerking die u wilt uitvoeren: decoderen of versleutelen

Voor "versleutelen" en "decoderen" kunt u kiezen om alleen kaarten of de volledige back-upfile te verwerken.

3. Slavefiles beheren met de AutoTuner master API (optioneel)

We bieden een API-service om Slavefiles online te decoderen en te versleutelen zonder dat het Taster-programma fysiek op je computer is aangesloten.

Deze API moet door een webontwikkelaar op uw server worden geïmplementeerd.

Voor meer informatie: neem contact met ons op