Klantaccount & Master/Slave
Slave Tool overzetten of upgraden naar Master

Procedure

Meer dan een week geleden bijgewerkt

We kunnen beide updates op afstand uitvoeren. Het is niet nodig om je Tool naar ons op te sturen.

Je wilt je Slave Tool koppelen aan een nieuwe Master of je wilt upgraden van Slave naar Master?

Houd er rekening mee dat goedkeuring van de huidige Master vereist is om over te gaan tot een verandering van Master of om een Slave Tool te upgraden naar een Master Tool.

Ook zullen alle bestanden & back-ups die je eerder hebt gelezen niet meer compatibel zijn met je Tool als je deze koppelt aan een nieuwe Master of als je deze upgrade naar Master.

A) Vraag eerst je huidige Master om deze procedure te volgen:

1. Log in op AutoTuner administratie, klik op het tabblad "Apparaten"

2. Klik op de knop "Vrijgeven" onder aan de gerelateerde Slave Tool

3. Lees de voorwaarden zorgvuldig en klik dan op "vrijgeven".

4. Slave Tool is vrijgegeven

B1) Dit is de procedure om uw Slave Tool aan een nieuwe Master Tool te koppelen:

1. Ga naar de AutoTuner online shop : https://www.autotuner-tool.com/nl/shop/order

2. Scroll naar beneden naar de sectie "Diensten"

3. Om uw Slave Tool aan een nieuwe Master Tool te koppelen: voeg Slave transfer service toe aan uw winkelwagen

4. Vermeld het serienummer van de Slave Tool

5. Vermeld het serienummer van de nieuwe Master

6. Ga naar winkelwagen

7. Plaats bestelling online

B2) Dit is de procedure om je Slave Tool te upgraden naar een Master Tool:

1. Ga naar de AutoTuner online shop : https://www.autotuner-tool.com/nl/shop/order

2. Scroll naar beneden naar de sectie "Diensten"

3. Om je Slave Tool te upgraden naar Master Tool : Voeg de Slave Tool upgrade service toe aan je winkelwagen

4. Vermeld het serienummer van de Slave Tool

5. Ga naar winkelwagen

6. Plaats bestelling online