OBD-ontgrendelingspatch

Ontgrendelen van OBD-bewerkingen op een ECU

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wat is de OBD-ontgrendelingspatch?

Met de OBD-ontgrendelingspatch kunnen OBD-bewerkingen op een ECU worden ontgrendeld.

Deze patch is alleen beschikbaar op een beperkt aantal ECU's

Wanneer toepassen?

Vóór de eerste OBD-uitlezing.

Wees voorzichtig, in sommige gevallen kan een update door de fabrikant de toegepaste patch wissen. U moet de handeling dan herhalen.

Hoe de pleister aanbrengen?

• Maak verbinding met de ECU via Boot of Bench.

• Druk op "Schrijf ECU". Er verschijnt een nieuwe knop met de naam "OBD-ontgrendelingspatch". Door erop te klikken, ontgrendelt u de OBD-bewerkingen.