McLaren dyno mode

Hoe het in te schakelen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Om een dyno-run op een McLaren uit te voeren, moet je de dyno-modus inschakelen.

Deze functie is beschikbaar met AutoTuner via speciale bewerkingen. Merk op dat je een McLaren OBD-kabel nodig hebt om verder te gaan, deze is verkrijgbaar via onze webshop.

Zodra je gereedschap op de auto is aangesloten, volg je gewoon de onderstaande stappen.

• Selecteer de auto en kies de OBD-methode

• Klik op "Speciale operaties".

• Selecteer de juiste modus, afhankelijk van de dyno die je hebt: 2WD of 4WD

Controleer het volgende voordat u met de dyno-run begint:

• Ontsteking AAN is

• Motor draait

• Rijmodus is ingesteld op NORMAAL

• Parkeerrem is los

Houd er rekening mee dat de dyno-modus uitsluitend mag worden gebruikt bij het testen van een auto op een chassis-dyno, deze modus schakelt het ESP uit. Rij nooit met de auto op de openbare weg of een circuit in de dynomodus.