Hoe voeg ik een ECU/OBD-locatie toe?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer een ECU/OBD-locatie niet beschikbaar is via de software, heeft u de mogelijkheid om ons uw eigen foto's te sturen via WhatsApp. Op deze manier kunnen we ze bekijken en in de software implementeren zodat elke andere gebruiker ervan kan genieten.

Volg gewoon deze procedure:

• Klik op "Foto's uploaden

• Scan de QR-code om WhatsApp te openen

Maak foto's van de locatie en de stappen om indien nodig bij de ECU te komen. Zorg ervoor dat u deze instructies volgt voordat u verzendt:

• Kwaliteitsbeeld is de sleutel - helder, niet te donker en niet te helder

• Maak de auto zo goed mogelijk schoon. Vooral de motorruimte of de vloermat van de bestuurder.

• Houd de achtergrond in de gaten. We zullen geen foto's uploaden die er druk en afleidend uitzien. De focus moet op de ECU/OBD-stekker liggen. Maak bij een ECU-locatie in de motorruimte een foto van de gehele ruimte.

• Verwijder alles wat nutteloos is. Zorg ervoor dat er geen accessoire op de foto verschijnt zoals: gereedschap, computer, handschoenen, oplader, eigendommen van klanten, ...

• Teken niet op de afbeelding. Gelieve geen pijl of cirkel op de foto toe te voegen, daar zorgen wij voor.

• Maak nooit een foto van de ECU die in bench in de motorruimte is aangesloten

Deze foto's tonen je de verkeerde kant op: