Bosch MEDC17 back-up extractor

Extraheer en update EEPROM en Flash apart

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Deze functie is beschikbaar in het admin-gedeelte van de website, zodra u bent ingelogd. Ga naar "TOOLBOX" en vervolgens naar "MEDC17 backup extractor".

In een paar eenvoudige stappen kunt u EEPROM en Flash afzonderlijk uit een back-upfile extraheren om ze te wijzigen en ze samen als een nieuw back-upfile bij te werken. En het beste deel? Checksum-correctie wordt ook automatisch uitgevoerd.

1. Selecteer het originele back-upfile dat u wilt uitpakken

2. Selecteer het onderdeel dat u wilt extraheren en klik op "EXTRACTEREN"

3. Wijzig de EEPROM- of Flash-file die u zojuist hebt gedownload

4. Vergeet niet het vakje "CHECKSUM" aan te vinken als je ze nodig hebt

5. Klik op "UPDATE" en selecteer de files die u weer wilt samenvoegen

6. Klik op "UPDATE" en download het gewijzigde back-upfile.