Twee-factor authenticatie

Hoe schakel je het in?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Omdat we altijd streven naar een complete en veilige oplossing, hebben we een twee-factor authenticatie toegevoegd. Houd er rekening mee dat deze functie bedoeld is voor mastergebruikers met slaves eraan gekoppeld. Het is niet nodig als je alleen een slave tool hebt of een master tool zonder slave tool eraan gekoppeld. Het doel is om masterbewerkingen te beschermen (slavebestanden decoderen) en slave-tools vrij te geven.

Hoe wordt het aanvankelijk ingeschakeld?

1. Ga naar www.autotuner-tool.com/nl/login en voer je telefoonnummer in.

2. Kies tussen WhatsApp, sms of telefoongesprek

3. Voer je telefoonnummer in. Let erop dat je de juiste internationale code selecteert in de lijst (bijv. +33 voor Frankrijk of +44 voor het VK).

4. Wacht op de code (dit duurt slechts enkele seconden).

Dat is het! Je nummer is nu geregistreerd en gekoppeld aan je account.

Veelgestelde vragen

We werken elke dag met meerdere tuners op dezelfde AutoTuner-account, kunnen we de code op meerdere telefoonnummers ontvangen?

Nee dit is niet mogelijk, de code wordt naar slechts één telefoonnummer gestuurd. Als u in een grotere organisatie werkt met meerdere gebruikers die met meerdere Slaves werken, kunt u overwegen om onze API-service te gebruiken, waarmee u Slave-bestanden automatisch kunt ontsleutelen/ontsleutelen vanaf uw webserver. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Is het mogelijk om de twee-factor authenticatie uit te schakelen?

Nee, dit is niet mogelijk. Houd er rekening mee dat deze functie is bedoeld voor Master-gebruikers met Slaves aan hen gekoppeld. Deze functie is niet vereist als je alleen een Slave-tool of een Mastertool zonder gekoppelde Slave-tool hebt.

Ik heb geen WhatsApp. Is er een andere oplossing om de code te ontvangen?

We ondersteunen ook sms of telefoongesprekken. De oplossing voor dubbele authenticatie via e-mail is niet beschikbaar.

Hoe vaak moet ik elke dag door de authenticatie met twee factoren?

De sessie is 12 uur geldig. Op die manier hoeft u niet meer dan één keer per dag in te loggen of door de authenticatie met twee factoren heen te gaan.

Hoe kan ik het telefoonnummer van mijn AutoTuner-account wijzigen?

U kunt dit niet zelf doen. Neem contact met ons op als u het mobiele telefoonnummer dat wordt gebruikt voor verificatie met twee factoren wilt bijwerken.