BETA-protocollen

Hoe werkt het BETA-programma?

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Met het AutoTuner-BETA programma kunt u gratis en op elk gewenst moment pre-released ECU-lees-/schrijfprotocollen uitproberen.

Het betrekken van onze gebruikers bij de ontwikkeling van de AutoTuner oplossing is altijd een belangrijk onderdeel geweest van de manier waarop we dingen doen en BETAtestprotocollen zijn eigenlijk het belangrijkste voordeel waar we allemaal van kunnen profiteren.

Dit programma bevat vertrouwelijke informatie. U moet accepteren dat u niet kunt bloggen, screenshots kunt plaatsen, tweeten of informatie over een BETAprotocol openbaar kunt maken totdat het officieel is vrijgegeven.

Als deze voorwaarde wordt geschonden, kan AutoTuner uw apparaat op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving deactiveren.

De feedback die u geeft over kwaliteit en bruikbaarheid helpt ons problemen te identificeren, op te lossen en Autotuner nog beter te maken. Houd er rekening mee dat aangezien deze protocollen nog niet officieel zijn vrijgegeven door AutoTuner, ze fouten kunnen bevatten en mogelijk niet zo goed werken als officieel vrijgegeven protocollen.

We raden ten zeerste aan een opstartback-up te maken (indien beschikbaar) voordat u een OBD-protocol gaat testen dat alleen beschikbaar is in BETA.

Als u een probleem tegenkomt met een BETAprotocol, is het erg belangrijk dat u een supportticket opent, zodat we het verder kunnen onderzoeken, testen en misschien tot een werkende oplossing kunnen komen.

Deelnemen aan het BETAtestprogramma is heel eenvoudig:

1. Neem contact met ons op en vermeld het serienummer van uw gereedschap

2. Wij zorgen voor een geheimhoudingsverklaring die u kunt ondertekenen

3. Voila! Na het herstarten van uw software kunt u Beta-protocollen testen